dimecres, 20 d’octubre del 2010

DES DE LA XARA, TORNEM A PASSEJAR PER LA MARINA LITERARIA


Ja en plena tardor, organitzat per l'EATIM de la Xara dins de les activitats del 9 d'Octubre, hem realitzat un passeig literari per la Marina Alta.
Acompanyades per un bon grup de dones ( i homes) de la Xara, amb Rosa Real, l'alcalde i altres membres de l'Ajuntament com a amfitrions, vam fer una caminada pel Montgó Màgic amb les lletres de Carme Miquel, vam somniar junt a les Pedres de Benimàquia amb un relat de Pepa Guardiola, i vam anar de festa pels carres de la Xara engalanada de la mà d'un text de Xaro Cabrera.
Després, descansàrem a l'ombra d'un riurau fet d'imatges fotogràfiques i records escrits, correguérem pels camps de ciment amb les lletres enutjades, i en tornar a la Casa de Cultura, quasi acabada d'inaugurar, dedicàrem a la Marina Alta una sentida carta de compromís.
Un passeig literari que nosaltres tres ( Xaro, Carme i jo) vam gaudir, com sempre, amb bona i sana companyia .

Presentacio de l'itinerari
El punt de trobada del nostre itinerari literari d’avuí, és aquest magnífic Centre Cívic que el poble de la Xara acaba d’estrenar. I puc dir de part de les tres, que estem contentes i agraïdes per possibilitar que la nostra intervenció siga una de les primeres activitats que es fan en aquesta casa ...(llegir més)


Lectura i imatges "Les pedres de Benimaquia"
A l’Alt de Benimaquia les pedres parlen. Pintades de gris pel sol i l’aire mariner, impregnades de records en cada partícula de la seua matèria mineral, ens conten històries antigues, d’altres temps, d’altres pobles, d’altres cultures... (llegir més)
Clica per llegir la carta a la Marina Alta.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada