dijous, 30 de gener del 2014

La Marina Alta puja al Tren de la Llibertat




La resposta a la convocatòria de la Xarxa de Dones de la Marina Alta per a participar en els actes del Tren de la Llibertat ha sigut  un èxit. 

Dissabte 1 de febrer, a la matinada, ixen de la comarca 2 autobusos amb dones i homes de la majoria de pobles de la Marina Alta, així com una representació de les associacions “Dones Cabal”, “Femem Força” i “Dones d’Orba”.
L’arribada a Madrid està prevista al voltant de les 11h per incorporar-nos al Tren de la Llibertat, organitzat en defensa dels drets de la dona a decidir sobre el nostre cos, la nostra sexualitat i maternitat; en contra de la reforma de la Llei Gallardon; i per exigir el manteniment en vigor de l’actual “Llei de salut sexual i reproductiva i d’interrupció voluntària de l’embaràs”.  A les 12h serà la concentració de les delegacions en l’estació d’Atocha. A les 12:30h s’iniciarà la marxa cap al Congrés dels Diputats, on s'entregarà el document “Perquè jo decidisc”, dirigit al President Del Govern, President del Congrés, ministra Ana Mato, ministre Gallardón i distints grups parlamentaris.  
La delegació de la Marina Alta intervindrà també en l’Assemblea convocada posteriorment. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada